Biography

BERT HUBERTSBert is de muzikaal leider van de band, zingt en beroert de snaren van zijn gitaar. In de jaren 70 had Bert zijn eigen bluegrass band "THE BLUEBAND" Hierna ging zijn aandacht naar Ans en de kids. In de jaren 90 pakte Bert de muziek weer op. Werd actief in de Zwolsche Muzerie en hield zich bezig met blues en rockmuziek. Vanaf 2008 ging zijn aandacht naar de amerikaanse oldtime folkmuziek. CCC.Inc is een van Bert's favoriete bands.HARRY VAN ARENDONK

Harry speelt gitaar en banjo plus zang. Harry zelf aan het woord:

In 1975 zag ik Sonny Terry & Brownie Mcghee in Paradiso in Amsterdam. Zij maakte een grote indruk op mij. Een kreupele en een blinde kregen heel de zaal aan het swingen met één akoestische gitaar en een mondharmonica. Het was ook mijn eerste kennis making met folk blues. In Londen vond ik in een platenzaak de LP van Stefan Grossman en Rory Block "How to play blues guitar", met daarin een boekje met tablatuur van hun muziek. Dat was wat ik wilde leren. Ik was het geklooi en bandjes spuugzat en heb al het elektrische spul verkocht en een Gibson terug gekocht en ben aan de gang gegaan. Heb toen veel rond getrokken  en de folk blues opgepakt.

Grote voorbeelden van Harry zijn: Robert Johnson, Mississiooi John Heurt, Skip James, Revend Gary Davis om er een paar te noemen. Fingerpicking is één van Harry's kwaliteiten.

En dan hebben nog Luuk hij speelt bij ons de mandolin.

Hij is liefhebber van bluegrass music en een grote fan van alison kraus.

Foto volgt nog